ADRA Nederland

ADRA Nederland

Doelstelling

ADRA Nederland is een noodhulp- en ontwikkelingshulporganisatie die zich wereldwijd inzet in voor sociale en economische gelijkheid. We bestrijden structurele armoede. In samenwerking met onze partners draagt ADRA Nederland effectief, meetbaar en structureel bij aan de zelfredzaamheid van mensen en gemeenschappen in rampgebieden en ontwikkelingslanden.

ADRA Nederland maakt deel uit van een netwerk van meer dan 130 landen.

 

Activiteiten

Naast noodhulp en duurzaamheid zijn projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, voedselzekerheid en economische zelfredzaamheid pijlers waar we ons op richten. Het bedrag dat wordt opgehaald met deze actie is bedoeld voor een van onze actuele projecten. Kijk op http://www.adra.nl/ons-werk-2/lopende-projecten/ voor meer informatie.

We bouwen klinieken, investeren in schoonwaterprojecten op zonne-energie, breiden scholen uit, zorgen dat meisjes naar school gaan in landen waar dat niet zo gewoon is, zorgen dat kinderen in vluchtelingenkampen onderwijs krijgen, investeren in machines die de oogstproductie verhogen zodat meer gezinnen beter in hun levensonderhoud kunnen voorzien, trainen mensen in ondernemersvaardigheden.

 

https://lekkerengoed.nl/goede-doelen-steunen

https://lekkerengoed.nl/adranederland/

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel