Care for Life

Care for Life

Doelstelling

Het ultieme streven van Care For Life is het verzachten van het leed van chronisch, levensbedreigend, terminaal zieke of gehandicapte kinderen tussen de 0 en 16 jaar oud.

De hulp die Care For Life biedt is gericht op het bieden van extra medische zorg, aanvullende scholing of gewoonweg een wens van het kind uit te laten komen en het kind weer kind te laten zijn. Of het nu gaat om het verzachten van de pijn, hulp bij genezing, (bij-) scholing, het creëren van een aangepaste leefomgeving. Care For Life bekijkt per aanvraag in hoeverre de wens uitvoerbaar is. Care For Life streeft dit doel te bereiken door de ontwikkeling, (financiële) sponsoring en ondersteuning van allerlei activiteiten die per jaar verschillen.

Activiteiten

De afgelopen jaren zijn verschillende activiteiten ondernomen om de doelgroep van Care For Life te steunen. Op de website (www.careforlife.nl), in het jaarverslag en op de Facebook pagina (www.facebook.com/careforlifefoundation) is uitvoerig beschreven welke schenkingen Care For Life heeft gedaan en met welk doel. 

Werving, beheer en besteding gelden Donaties en sponsoring maken het mogelijk om kinderen te helpen tijdens de strijd voor hun gezondheid. Door middel van vrijblijvende donaties, sponsoring en het verkopen van de Care For Life lipbalm vergaart Care For Life inkomsten om zoveel mogelijk kinderen te helpen en te ondersteunen. Het vermogen van Care For Life wordt alleen besteed aan de hulp van chronisch, levensbedreigend, terminaal zieke of gehandicapte kinderen. Een aanvraag voor donatie wordt voorgelegd aan het bestuur en bij akkoord doneert Care For Life een door het bestuur overeengekomen bedrag.
Beloningsbeleid bestuur De bestuursleden worden niet beloond vanuit het vermogen van de Care For Life Foundation. Zij kunnen ter vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten een onkostenvergoeding krijgen. Hier is echter tot op het heden geen gebruik van gemaakt.

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel