Nieuwsbrief

Compleet

 

Compleet met servetten, schaal en poedersuiker!

Slider 1
Slider 2
Slider 3

Compleet

Indien je de Goede Doelen Bol bestelt, ga je ook voor gemak. Bij iedere 30 oliebollen wordt er een schaal toegevoegd. Daarnaast ontvang je bij iedere levering servetten en een bus Van Gilse poedersuiker. Dus open de doos, leg de servetten en oliebollen op de schaal en smullen maar!


Vers

Onze ambachtelijk gemaakte oliebollen worden binnen 24 uur nadat ze gebakken zijn bij jou of een gekozen afhaalpunt worden bezorgd. De oliebollen van Lekker en Goed worden dus niet vooruit geproduceerd en/of ingevroren. Onze meesterbakker maakt ze op bestelling, dus kakelvers!

Bekroond met Goud

Waarom onze oliebollen super lekker zijn? Omdat bij onze leverancier, Meesterbakker Van Maanen, naast het unieke beslag alleen de beste rozijnen en appelsoorten de messcherpe selectie doorstaan. In combinatie met meesterbakkers, die gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring hebben, zorgt dit voor een heerlijke oliebol. Dit wordt bevestigd door het Nederlands Bakkerij Centrum die de oliebollen met gemiddeld een 9 beoordeeld hebben. Goed voor het predicaat ‘Bekroond met Goud’!

Goed

Bij de bestelling wordt een unieke goede doelen code verstrekt. Met deze code, die een bedrag vertegenwoordigt dat gekoppeld is aan het aantal geleverde oliebollen, kan via de website van Lekker en Goed een goed doel worden gekozen. Lekker en Goed doneert het bedrag aan het gekozen goede doel. Hierdoor verwen je niet alleen jezelf, medewerkers of een relatie met heerlijke oliebollen, maar steun je ook een ander!