Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp

DOELSTELLING

Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen. De hulp aan en positie van slachtoffers moet worden verbeterd en doorontwikkeld. Wij investeren alleen daar waar wij echt een verschil kunnen maken.

ACTIVITEITEN

Een traumatische ervaring kan een leven ontwrichten. Waar je eerst geen moeite had met lichamelijk contact, kan dit na een verkrachting opeens een groot probleem zijn. Waar je eerst zorgeloos door de stad liep, durf je na een gewelddadige beroving niet eens de straat meer op. En na een ongeluk stap je niet meer met plezier in de auto. Iemand die zoiets heeft meegemaakt, streeft ernaar het leven terug te krijgen zoals voordat het gebeurde. Te worden wie je was. 

Wij financieren innovatieve projecten gericht op verbetering van toegang, kwaliteit en maatwerk van de hulpverlening. Ook organiseren we eigen activiteiten, zoals onderzoek, www.slachtofferwijzer.nl en noodhulp. Om onze ambities waar te maken is belangenbehartiging van groot belang: op papier is veel goed geregeld, nu de praktijk nog. 

Al onze inspanningen zijn gericht op hoop, veerkracht en empowerment van het slachtoffer.

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel