Nieuwsbrief

Hoe werkt het?

 

Hoe werkt het?

Slider 1
Slider 2
Slider 3

Bij iedere levering wordt een unieke goede doelen code verstrekt. Hiermee kan je via de button op de homepage van Lekker en Goed een goed doel kiezen waarna Lekker en Goed het bedrag dat aan jouw bestelling gekoppeld is zal doneren.


Stap 1

Bestel uw ambachtelijke oliebollen en/of luxe chocoladeletters.

Stap 2

Oliebollen: Ieder afleveradres (kan ook een relatie en/of een afdeling zijn) ontvangt bij levering van de heerlijke ambachtelijke oliebollen een brief met unieke goede doelen code. De code is gekoppeld aan de bestelling en vertegenwoordigt een bedrag dat gekoppeld is aan het aantal geleverde oliebollen.

Chocoladeletters: Iedere de luxe letter bevat een sticker met een unieke goede doelen code ten behoeve van de donatie aan het goede doel naar keuze.

Stap 3

Kies goed doel; Om het goede doel te steunen klik je op de doneer button op de homepage, volg instructies, voer unieke goede doelen code in en klik op goede doel naar keuze. Lekker en Goed maakt het bedrag over aan het gekozen goede doel.

Extra info

In het geval dat ontvangers hun goede doelen code niet gebruiken, wordt het bedrag waar niet voor gestemd is naar rato over de gekozen goede doelen verdeeld.

Op de afleverbon staan wel aantallen, maar geen bedragen vermeld. Dit in verband met leveringen die als relatiegeschenk worden bezorgd.