Huidsfonds

Huidsfonds

DOELSTELLING

Het Huidfonds richt zich op het voorkomen van huidaandoeningen, verbeteren van zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die 'anders' is. 

ACTIVITEITEN

Het Huidfonds richt zich op het voorkomen van huidaandoeningen. Dit doen we door mensen te vertellen hoe belangrijk een goede verzorging van de huid is. Het maakt daarbij niet uit of de huid 'ziek' of 'gezond' is. 

Ook gaan we voor betere zorg voor mensen met een huidaandoening. Huidzorg zou verder moeten gaan dan uitsluitend de (para)medische behandeling van de huid. Wij vinden dat ook gekeken moet worden naar 'de mens' in die huid. Daarom wil het Huidfonds de kennis bij huidprofessionals over de impact van een huidaandoening vergroten en laten zien hoe belangrijk het probleem is.

We richten ons ook op acceptatie van de huid die 'anders' is. Je huid heeft immers veel invloed op hoe je je voelt. Het Huidfonds zet zich in zodat iedereen zijn eigen huid én die van de ander accepteert, gezond of niet. Dit doen we door mensen met een huidaandoening te helpen bij het omgaan en accepteren van hun aandoening.

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel