Nieuwsbrief

Lekker

 

Bekroond met Goud!

Slider 1
Slider 2
Slider 3

Lekker

Waarom onze oliebollen super lekker zijn? Omdat bij onze leverancier, Meesterbakker Van Maanen, naast het unieke beslag alleen de beste rozijn en appelsoorten de messcherpe selectie doorstaan. In combinatie met meesterbakkers met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring, zorgt dit voor een heerlijke oliebol. Dit wordt bevestigd door het Nederlands Bakkerij Centrum die de oliebollen met gemiddeld een 9 beoordeeld hebben. Goed voor het predicaat ‘Bekroond met Goud’!


Vers

Onze oliebollen worden ambachtelijk gemaakt en vanaf het moment van bakken binnen 24 uur bij u of een gekozen afhaalpunt bezorgd.

Compleet

De Goede Doelen Bol wordt geleverd met schaal, servetten en Van Gilse poedersuiker.

Goed

Bij de bestelling wordt een unieke goede doelen code verstrekt. Met deze code, die een bedrag vertegenwoordigt dat gekoppeld is aan het aantal geleverde oliebollen, kan via de website van Lekker en Goed een goed doel worden gekozen. Lekker en Goed doneert het bedrag aan het gekozen goede doel. Hierdoor verwen je niet alleen jezelf, medewerkers of een relatie met heerlijke oliebollen, maar steun je ook een ander!