Nieuwsbrief

Over Lekker en Goed

 

Over Lekker en Goed

Slider 1
Slider 2
Slider 3

Lekker en Goed heeft als missie kwalitatief hoogwaardige producten te leveren waarbij de ontvanger zowel qua levering als gebruiksgemak volledig wordt ontzorgd.

Zo worden onze ambachtelijke oliebollen binnen 24 uur na het bakken bij je thuis, op werk, bij je relatie of bij je afhaalpunt afgeleverd. Ook worden ze geleverd inclusief een presentatieschaal, een bus van Gilse poedersuiker en servetten.

Met onze producten verwen je niet alleen jezelf of een relatie, maar geef je ook aan een ander. Bij iedere levering wordt een unieke goede doelen code verstrekt. Hiermee kan je via de button op de homepage van Lekker en Goed een goed doel kiezen waarna Lekker en Goed het bedrag dat aan jouw bestelling gekoppeld is zal doneren.

In het geval dat ontvangers hun goede doelen code niet gebruiken, wordt het bedrag waar niet voor gestemd is naar rato over de gekozen goede doelen verdeeld.

Op de aflever bon staan wel aantallen, maar geen bedragen vermeld. Dit in verband met leveringen die als relatiegeschenk worden bezorgd.