Nieuwsbrief

Vers

 

Binnen 24 uur vanaf de bakker bezorgd!

Slider 1
Slider 2
Slider 3

Vers

Waarom onze oliebollen super vers zijn? Omdat onze ambachtelijk gemaakte oliebollen binnen 24 uur nadat ze gebakken zijn bij jou of een gekozen afhaalpunt worden bezorgd. De oliebollen van Lekker en Goed worden dus niet vooruit geproduceerd en/of ingevroren. Onze meesterbakker maakt ze op bestelling, dus kakelvers!

 

 

Bekroond met Goud

Waarom onze oliebollen super lekker zijn? Omdat bij onze leverancier, Meesterbakker Van Maanen, naast het unieke beslag alleen de beste rozijnen en appelsoorten de messcherpe selectie doorstaan. In combinatie met meesterbakkers, die gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring hebben, zorgt dit voor een heerlijke oliebol. Dit wordt bevestigd door het Nederlands Bakkerij Centrum die de oliebollen met gemiddeld een 9 beoordeeld hebben. Goed voor het predicaat ‘Bekroond met Goud’!

Compleet

De Goede Doelen Bol wordt geleverd met schaal, servetten en Van Gilse poedersuiker.

Goed

Bij de bestelling wordt een unieke goede doelen code verstrekt. Met deze code, die een bedrag vertegenwoordigt dat gekoppeld is aan het aantal geleverde oliebollen, kan via de website van Lekker en Goed een goed doel worden gekozen. Lekker en Goed doneert het bedrag aan het gekozen goede doel. Hierdoor verwen je niet alleen jezelf, medewerkers of een relatie met heerlijke oliebollen, maar steun je ook een ander!