Vier voeters

Vier voeters

DOELSTELLING

VIER VOETERS creëert wereldwijd duurzame oplossingen voor dieren in nood. We raken de harten van mensen met verslagen van onze reddingsacties, waarop verandering in bewustzijn en consumentengedrag volgen. We lobbyen voor (inter)nationale wetswijzigingen ten gunste van dieren en gaan sterke samenwerkingsverbanden aan om onze impact te vergroten.

ACTIVITEITEN

Bij onze nationale en internationale hulpprojecten staat directe en snelle hulp voor dieren in nood voorop. Waar nodig creëren we een leefgebied dat voldoet aan de behoefte van de dieren. Bij deze projecten werkt VIER VOETERS aan de verbetering van wettelijke kaders, om zo in de toekomst meer dierenleed te voorkomen. 
Doel van onze campagnes is langdurig, wettelijk verankerde verbeteringen voor productiedieren, proefdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren te bereiken. We zetten ons met name in voor het op een juiste manier houden van productiedieren en we bewijzen met concrete oplossingen en verbeteringsvoorstellen de economische voordelen en de zin hiervan. Tot slot zetten we ons in voor een verbod op het houden van pelsdieren en wilde dieren.

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel