Villa Pardoes

Villa Pardoes


Doelstelling

Villa Pardoes (2000) biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Maar ook voor hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Als een kind in het gezin ernstig ziek is, dan is het hele gezin eigenlijk ziek want de ziekte heeft ook grote invloed op de andere gezinsleden. Bij Villa Pardoes kun je álles even vergeten en even weer gezin zijn.

Activiteiten

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplaats. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Genieten kan in ‘de Villa’, zoals in de snoezel ruimte, het bubbelparadijs of de gameroom en uiteraard in het eigen huisje. Maar vooral buiten.

Gasten van Villa Pardoes kunnen de gehele week op momenten dat het hen schikt via een speciale ingang, buurman De Efteling bezoeken. Ook een bezoek aan De Beekse Bergen, Toverland en de Pathé bioscoop is mogelijk tijdens de vakantieweek. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. 

Responscode?

Vul hieronder je e-mailadres en Goede Doelen responscode in en klik om je keuze te bevestigen

* Verplichte velden

Kies een ander goed doel